Одеські залізничники відремонтували два мости, один на Кіровоградщині (ФОТО)

Листопад 08, 2012 | Новини | Переглядів: 1262 | Коментарі: 0

До кінця поточного року на Одеській залізниці капітально відремонтують два мости. Капітальний ремонт металевого мосту (з кам’яними стоянами) 286 км дільниці Помічна – Знам’янка через річку Інгул розпочали у травні.

Колійники та будівельники Одеської залізниці повністю демонтували рейко-шпальну решітку, розробили баласт та засипку стояна. Для захисту конструкції було нанесено шар бетону методом напилювання під тиском (торкретування). Завдяки такій технології значно підвищується захист бетону та його конструкційні властивості. Потім бетонні поверхні було оброблено композитом та облаштовано спеціальним гідроізоляційним матеріалом. Далі на поверхню було укладено захисний шар з плит з пінополістиролу, засипано стоян та укладено рейко-шпальну решітку. Згідно з планом комплекс робіт завершено у вересні.
На даний момент завершується виконання аналогічних видів капітальних ремонтних робіт на кам’яному мості 376 км Засілля – Новопетрівка дільниці Миколаїв – Снігурівка.

До кінця поточного року на Одеській залізниці капітально відремонтують два мости. Капітальний ремонт металевого мосту (з кам’яними стоянами) 286 км дільниці Помічна – Знам’янка через річку Інгул розпочали у травні.

*Довідково:
На Одеській залізниці експлуатується 2626 штучних споруд у тому числі два кам’яних мости та один металевий з стоянами складеними з гранітного каменю. Кам’яні мости побудовані наприкінці XIX- початку XX ст. Капітальний ремонт даних інженерних споруд виконується для подовження терміну експлуатації мостів та можливості пропуску всіх поїздів із встановленими швидкостями руху та навантаженнями на вісь.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool