Одеські залізничники вдосконалюють освітлення Горбатого мосту

Січень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 735 | Коментарі: 0

До Нового року працівники мостової бригади Одеської дистанції колії додали декоративному освітленню шляхопроводу «Горбатий мост» потужності (як і було раніше заплановано) – ще 24 світлодіодних прожектори прикрашають чотири верхні аркові частини.

Всі прожектори споживають всього 2,25 КВт електроенергії. Економічність прожекторів зумовлено використанням фотоелементів. Роботи тривали з 24 по 26 грудня 2014 року в складних умовах насиченого руху автотранспорту через проїжджу частину мосту.
Для того, щоб надати мосту завершеного вигляду у найближчих планах одеських залізничників – встановлення освітлення нижнього ярусу мосту пофарбованого у червоний колір. Реалізацію чергового етапу вдосконалення естетичного стану споруди заплановано на перший квартал 2015 року. Протягом року залізничники планують укласти плиткою конуси в основі мосту, заасфальтувати тротуарні доріжки на мосту, встановити відбійники за напрямком руху автотранспорту з лівої та правої сторін. Виконання зазначених робіт перебуває на контролі в начальника Одеської залізниці Віктора Фрунзи та головного ревізора з безпеки руху поїздів і автотранспорту Рудольфа Мелкумяна.
Нагадаємо, що на початку листопада минулого року напередодні Дня залізничника України відбулася презентація оновленого Горбатого мосту після ряду ремонтних робіт виконаних силами працівників Одеської залізниці, що спрямовані на покращення естетичного стану споруди. Одеські залізничники постійно дбають про удосконалення зовнішнього вигляду та технічного стану цієї споруди.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool