Одеські залізничники вдосконалюють організацію перевезень на ст. Чорноморськ-Порт

Серпень 19, 2017 | Новини | Переглядів: 1242 | Коментарі: 0

Директор регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» В’ячеслав Єрьомін провів сумісну нараду з представниками магістралі, АМПУ, морського торговельного порту Чорноморськ та портових операторів для організації спільного вирішення актуальних питань перевезення вантажів на/зі станції Чорноморськ-Порт.

У ході наради обговорювалися питання організації планування завозу вагонів згідно з переробною спроможністю станції, регулювання навантаження вагонів на місцях навантаження залежно від накопичення вагонів на станцію призначення, а також прискорення виконання маневрової роботи на припортовій станції.

В’ячеслав Єрьомін переконаний, що для уникнення або мінімізації складнощів у організації роботи станції Чорноморськ-Порт усім учасникам перевізного процесу слід регулярно проводити спільні наради, де оперативно вирішуватимуться проблеми: «Я прошу всіх учасників процесу не лишатися осторонь та заздалегідь планувати і співвідносити бажані обсяги вантажів із переробною спроможністю станції. Тільки разом ми покращимо наші показники та збільшити перевалку вантажів при цьому раціонально використовуючи парк вагонів», – зазначив В’ячеслав Єрьомін.

Також було відзначено, що всі організаційно-технічні складнощі, які виявлятимуться у ході сумісної роботи, будуть оперативно усунуті.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool