Одеські залізничники реконструювали станцію Трикратне

Січень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 816 | Коментарі: 0

Питання розвитку залізничних підходів до портів та припортових станцій завжди актуальне для Одеської залізниці.

Реконструкція станції Трикратне в майбутньому сприятиме посиленню пропускної спроможності напрямку Знам’янка – Помічна – Колосівка – Одеса-Сортувальна та оновленню технічних засобів господарств Одеської залізниці.
Працівниками господарства сигналізації та зв’язку були виконані роботи по заміні всіх кабелів СЦБ та зв’язку, стрілочних переводів, елементів рейкових кіл, релейних шаф та світлофорів.
Працівники Помічнянської дистанції електропостачання виконали великий обсяг робіт по реконструкції пристроїв контактної мережі та електропостачання на станції Трикратне, зокрема в парній горловині станції виконано великий обсяг будівельно-монтажних робіт із переустрою 500 м контактної мережі: було споруджено нове ізолююче спряження і повітряна стрілка, встановлено чотири додаткові опори, роз’єднувач та секційний ізолятор контактної мережі, прокладено в землі кабельні лінії дистанційного керування. Для забезпечення в темний час доби освітлення стрілок на колії в парній горловині станції встановлено нову комплектну підстанцію, опору та два прожектори.
Крім того, для підвищення надійності електропостачання пристроїв СЦБ на посту електричної централізації станції переведено на нову більш потужну комплектну трансформаторну підстанцію від лінії автоблокування. У відповідності до проекту встановлені нові комплексні трансформаторні підстанції для електроживлення пристроїв сигналізації на переїзді 1118 км та світлофора в непарній горловині станції.
Колійниками було завершено першу чергу реконструкції колійного розвитку станції Трикратне – укладено сім комплектів стрілочних переводів, виконані роботи з реконструкції другої головної колії та дільниць примикання до перегонів, укладено шосту станційну колію та побудовано вздовж неї платформу.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool