Одеські залізничники підвели підсумки виконання колективного договору

Лютий 24, 2014 | Новини | Переглядів: 950 | Коментарі: 0

Адміністрація Одеської залізниці та Дорожній комітет профспілки зберігають соціальну стабільність колективу і максимально забезпечують соціальний пакет для працівників і ветеранів, передбачений колективним договором.

 Про це стало відомо в ході конференції трудового колективу магістралі, де обговорювалося виконання колективного договору за 2013 рік.
На забезпечення охорони праці (виконання комплексних заходів з покращення умов і охорони праці, попередження випадків виробничого травматизму, профзахворювань тощо) залізниця спрямувала значні кошти. І це все попри складну фінансову ситуацію на залізниці зумовлену недовиконанням планових показників роботи. Так вантажообіг за 2013 рік становив 60,6 млрд. ткм., що нижче плану на 5,6% і менше рівня минулого року на 4,3%. Зниження відбулося через падіння обсягів транзитних перевезень на 18,2%. Пасажирообіг виконано на рівні 7,4 млрд пасажиро-км, що становить 99,1% до плану і 99,8% до рівня 2012 року. За 2013 рік результат залізниці від звичайної діяльності становив майже на 200 млн. грн. менше відносно рівня 2012 року.
Через відставання у роботі на залізниці триває суворий режим раціонального використання трудових ресурсів і фонду оплати праці, зниження витрат у експлуатаційній діяльності, економії паливно-енергетичних ресурсів.
Підводячи підсумки конференції начальник Одеської залізниці Микола Луханін зазначив, що незважаючи на те, що минулий рік був непростим у залізничників є усі підстави вважати його успішним. Микола Луханін подякував колективу за відданість роботі на магістралі та розуміння складної фінансової ситуації. "Саме завдяки згуртованості усього колективу залізниця повністю забезпечила потреби у перевезеннях вантажів і пасажирів шести областей України, а усі питання покращення соціальних стандартів залізниць лишаються у числі пріоритетних, базуються на принципах соціального партнерства з Дорпрофсожем", - підкреслив начальник залізниці.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool