Одеські залізничники підвели підсумки виконання колективного договору

Лютий 26, 2015 | Новини | Переглядів: 560 | Коментарі: 0

24 лютого 2015 року у актовому залі управління Одеської залізниці відбулася конференція трудового колективу магістралі, де обговорювалося виконання колективного договору за 2014 рік.

У ході аналізу підсумків роботи за рік з доповіді начальника служби кадрової і соціальної роботи Юрія Гоголенка стало відомо, що минулий рік для залізничної галузі був дуже напруженим, ускладнювався соціально-політичною ситуацією в Україні, проведення антитерористичної операції на сході держави. Такі фактори безумовно негативно вплинули на показники виробничої та фінансово-економічної діяльності залізничного транспорту, зокрема зниження обсягів транзитних перевезень становить 651,5 млн. тонн до плану і ще більше до рівня минулого року. Через певне відставання у роботі на залізниці триває суворий режим раціонального використання трудових ресурсів і фонду оплати праці, зниження витрат у експлуатаційній діяльності, економії паливно-енергетичних ресурсів.
Проте у минулому році залізниці вдалося досягти позитивних результатів у роботі по окремим показникам, зокрема перевезено 165,7 млн. тонн вантажів, що більше плану на 3,7% і більше рівня 2013 року на 2,6%. Обсяг перевезень виконано на 104,5% до плану і на 102,3% до рівня минулого року. Вантажообіг становив 62,2 млрд.ткм., що вище плану на 4,1% і вище рівня минулого року на 2,5%. Перевезення на експорт становили 95,2 млн. тонн, що вище рівня 2013 року на 8,1%. Кількість відправлених пасажирів вище плану на 2%, у приміському сполученні паса жирообіг виконано вище плану на 2,5% і вище рівня 2013 року на 2,2%.
Такі результати господарської діяльності було досягнуто завдяки активній сумісній роботі усіх підрозділів залізниці і це дозволило практично у повному обсязі виконати соціальні зобов’язання перед трудовим колективом за 2014 рік. Вартість усіх соціальних пільг і гарантій для працівників і ветеранів зросла на 49 млн. грн. у порівнянні з минулим роком.
Голова Дорожнього комітету профспілки Одеської залізниці Анатолій Прокопенко зазначив, що керівництво залізниці і Дорпрофсожу завжди лишаються відкриті для діалогу і не відступили від реалізації жодного пункту колективного договору для залізничників і ветеранів.
Підводячи підсумки конференції, в.о. начальника Одеської залізниці Анатолій Царенко зазначив, що незважаючи на те, що минулий рік був непростим у залізничників є усі підстави вважати його успішним. Анатолій Царенко проаналізував теперішні показники діяльності залізниці і подякував трудовому колективу за згуртованість і невтомну працю на початку поточного року, що дає можливість зробити оптимістичний прогноз роботи за перший квартал.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool