Одеські залізничники підготували до зими 461 пасажирський вагон

Жовтень 30, 2012 | Новини | Переглядів: 1046 | Коментарі: 0

Одеські залізничники підготували до роботи в умовах понижених температур 461 вагон пасажирських поїздів дальнього сполучення, з яких 434 з системою електроопалення.

Лідером з підготовки вагонів до зими є пасажирське вагонне депо Одеса-Головна, де було підготовлено (у тому числі відремонтовано деповським ремонтом) 276 вагонів. Ще 102 вагони підготовлено силами пасажирського вагонного депо Миколаїв, 66 у пасажирській вагонній дільниці Шевченко та у вагонному депо Каховка відремонтовано капітальними видами ремонту 17 пасажирських вагонів.
Кожен вагон проходить перевірку опалювальної системи, санвузлів, ступінь утепленості тощо. Далі вагон миють, фарбують, ремонтують.
Велику увагу залізничники приділяють приміським поїздам, адже ними кожен день користуються сотні пасажирів. У холодну пору року пасажирів обслуговують 23 електропоїзда, 91,3% від яких уже було оглянуто фахівцями у ході осіннього комісійного огляду. Увесь рухомий склад приведено до належного санітарно-гігієнічного стану та відремонтовано. Окрім електропоїздів служба приміських пасажирських перевезень підготувала до зими 84,8% від 14 приміських дизель-поїздів.
Активна робота з підготовки рухомого складу до роботи в осінньо-зимовий період триває. Ретельність проведення даних робіт забезпечить пасажирам комфортність подорожі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool