Одеські залізничники перейматимуть досвіт французьких фахівців

Лютий 23, 2016 | Новини | Переглядів: 619 | Коментарі: 0

Минулого тижня делегація від ПАТ «Укрзалізниця», до складу якої увійшов в. о. начальника регіональної філії «Одеська залізниця», відвідала виробництво потужної машинобудівельної компанії «Alstom» у Франції.

Звідси українські фахівці повернулися натхненними сучасними можливостями й готові використовувати отримані знання у поточному реформуванні галузі.

Наприклад, вже сьогодні регіональна філія ПАТ УЗ «Одеська залізниця» має намір перейняти досвіт європейського виробника локомотивів з організації виробництва та охорони безпеки праці. Разом з цим, відповідно до існуючої практики в ЄС одеські залізничники планують вдосконалити роботу з обліку запчастин та обладнання на виробництві, а також посилити дисципліну та відповідальність по низці пунктів.

В. о. начальника філії Григорій Бойко зазначив, що найближчим часом повинно бути реалізовано пілотний проект на базі одного зі структурних підрозділів залізниці, метою якого стане впровадження європейських стандартів у виробничий процес. Згідно з цим, планується провести модернізацію та автоматизацію виробництва, що дозволить перекваліфікувати частину робітників на інженерів, які будуть спеціалізуватися на впровадженні передових технологій з високими стандартами якості та виконувати більш складні задачі.

Крім того, у перспективі є створення інноваційного відділу при технічній службі філії, який вишукуватиме та впроваджуватиме сучасні технології в залізничну галузь на території регіональної філії. За думкою керівництва, новітній підхід дозволить якісно реформувати та модернізувати підприємство, а також сприятиме ефективному виконанню діючих програм, таких як стабілізації фінансово-економічного стану та «Бережливе виробництво», направлених на заощадження ресурсів на підприємстві з метою більш ефективного та раціонального їх використання.

Прес-центр Одеської залізниці
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool