Одеські залізничники ознайомились з цьогорічними новаціями в сфері енергетики

Березень 24, 2016 | Новини | Переглядів: 640 | Коментарі: 0

Одеські залізничники відвідали виставку-форум «Енергосфера-2016», яка урочисто відкрилась сьогодні, 24 березня, у приміщенні виставочного комплексу Одеського морвокзалу. Її головною метою стала демонстрація новітніх розробок та обговорення актуальних питань з енергоефективності, енергозбереження і альтернативної енергетики.

На виставці-форумі члени делегації магістралі ознайомились з інноваційними розробками і пропозиціями від лідерів вітчизняного й світового ринків інженерних систем та комунікацій.

Велику увагу залізничників привернули сучасні системи опалення, твердопаливні котли та модульні котельні тривалого горіння. Не залишили осторонь фахівці й стенди щодо використання альтернативних джерел енергії, а саме обладнання для геліосистем, вакуумні трубчаті сонячні колектори, промислові трубні регістри, електрообігрівачі, енергозберігаючі пристрої опалення і гарячого водоспоживання, газогенератори з видобутку газу або електроенергії з твердих побутових відходів тощо. Делегати ознайомились з можливостями використання сучасного обладнання, зокрема головних інженерів провідних служб філії цікавили економічний ефект та заощадження ресурсів при впровадженні пропонованих технічних рішень.

Крім презентацій провідних компаній, залізничники відвідали семінари щодо енергозбереження та термомодернізації, перспектив впровадження енергоефективних технологій, підвищення енергоефективності тощо.

Нагадаємо, що для філії ПАТ УЗ «Одеська залізниця» питання енергоефективності та енергозбереження є дуже актуальними. Наразі на підприємстві вже тривалий час діє програма «Бережливе виробництво», головна мета якої – це заощадження ресурсів, в тому числі паливно-мастильних матеріалів та електричної енергії.

Прес-центр Одеської залізниці
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool