Одеські залізничники обмінялися досвідом з колегами з Білорусії

Квітень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 843 | Коментарі: 0

5-7 квітня 2016 року у місті Мінськ представники регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Українська залізниця» зустрілися зі своїми колегами – залізничниками Білоруської магістралі з метою обміну досвідом щодо впровадження інноваційних проектів, передових технологій, сучасної техніки, впровадження енерго-, ресурсозберігаючих технологій та концептуальних заходів бережливого виробництва.

Регіональну філію представляли заступник начальника філії з рухомого складу та матеріально-технічного забезпечення Олександр Богданов, головний ревізор з безпеки руху поїздів і автотранспорту Рудольф Мелкумян, головний метролог філії - начальник дорожнього центру стандартизації та метрології Олександр Ваганов, начальник служби енергоменеджменту Олександр Голосінський та заступник начальника технічної служби Михайло Мелешко.

Під час перебування за кордоном одеські залізничники відвідали виробничі підрозділи Білоруської залізниці, ознайомилися із структурою магістралі, з реалізацією єдиної технічної політики, технологічними процесами, розбудовою міжнародних транспортних коридорів, новими зразками тягового та моторвагонного рухомого складу, досягнутими об’ємними та якісними експлуатаційними показниками роботи, господарчою діяльністю, впровадженням природоохоронних заходів тощо.

При обговоренні нагальних питань технічного розвитку залізничного транспорту країн СНД, регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Українська залізниця» та Білоруської залізниці відзначено необхідність подальшого продовження структурного реформування на галузевих рівнях, електрифікації дільниць з тепловозною тягою, підвищення рівня безпеки руху, впровадження європейських стандартів, директив, регламентів у перевізному процесі та підвищення якості і спектра послуг, реалізації заходів з енерго-, ресурсозбереження та концептуальних заходів бережливого виробництва.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»

Одеські залізничники обмінялися досвідом з колегами з Білорусії


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool