Одеські залізничники налагоджують конструктивну співпрацю з облдержадміністраціями

Травень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 566 | Коментарі: 0

Одеські залізничники розробили та погодили програми регіонального розвитку інфраструктури залізничного транспорту згідно з якими розпочато тісну співпрацю з шістьма обласними державними адміністраціями Одеської, Миколаївської, Херсонської, Вінницької, Кіровоградської та Черкаської областей. Всі програми було затверджено керівництвом залізниці та облдержадміністрацій у квітні-травні поточного року.

Зазначені програми містять повний перелік робіт організаційного та технічного характеру заплановані до виконання господарствами залізниці щодо розвитку інфраструктури на поточний рік по кожній з шести областей. Детальний перелік містить ремонти будівель вокзалів і станцій, відомчих оздоровчих закладів, пасажирських платформ, залізничних переїздів, модернізацію та всі види ремонту рухомого складу тощо. Буде продовжено роботу зі створення належних умов доступу людей з обмеженим фізичними можливостями до об’єктів транспортної інфраструктури. До переліку запланованих робіт також увійшли технічне переоснащення тягових підстанцій, мереж електропередачі, освітлення і зв’язку.
Вагомою частиною цієї співпраці є спільні з облдержадміністраціями заходи, які сприятимуть покращенню функціонуванню інфраструктури залізниці. Зокрема буде проведено низку спільних нарад, де розглядатимуться актуальні для всіх учасників питання, а саме: фінансування за рахунок державних та регіональних програм заходів по розвитку комплексу приміських пасажирських перевезень, підвищення пропускної спроможності транспортної інфраструктури, вирішення питань забезпечення максимальної компенсації за проїзд залізничним транспортом пасажирів пільгових категорій, утримання прилеглих до залізниці територій у належному санітарному та естетичному стані, розгляд питань закриття або відкриття малодіяльних дільниць тощо. Крім того заплановано проведення спільних рейдів з метою ліквідації стихійної торгівлі на вокзалах та привокзальних площах. Не менш важливим є приведення до належного технічного стану автошляхів на під’їздах до залізничних станцій та вокзалів.
Одеські залізничники упевнені, що робота за вказаними програмами стане продуктивною та сприятиме продовженню конструктивного діалогу з облдержадміністраціями.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool