Одеські залізничники менш ніж за місяць модернізували 33 км колії.

Квітень 09, 2012 | Новини | Переглядів: 981 | Коментарі: 0

Наразі повним ходом тривають масштабні колійні роботи. Вже відкрито рух на перегоні Веселий Кут – Мигаєте, де з 15 березня по 1 квітня поточного року було модернізовано 10,7 км колії.

На перегоні Трепівка – Чорноліська до 14 квітня поточного року буде модернізовано 12,9 км колії. Одночасно буде оновлено ще 11,5 км колії на перегоні Новоукраїнка – Плетений Ташлик. На станції Буялик ще три дні триватиме модернізація станційної колії.

Модернізуючи колію працівники залізниці виконують комплекс робіт з заміни на нову верхньої будови колії, який включає розбирання рейко-шпальної решітки, роботу щебенеочищувальної машини РМ (піднімає рейко-шпальну решітку, проводить вирізання баласту та його очищення, розрівнює очищений щебінь рівномірно по ширині колії), вкладання нових плітей (рейко-шпальної решітки) та виправлення колії. Колійні роботи виконуються у довготривале «вікно», тобто у визначений період часу протягом якого рух поїздів по окремим коліям перегону або станції припиняється. Це дозволяє виконати повний колійних обсяг робіт не зменшуючи при цьому пропускну спроможність дільниці.
Всього у 2012 році буде модернізовано 181 км колії, що в сім разів перевищує минулорічний план з модернізації колії
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool