Одеські залізничники контролюють забезпечення безпеки руху на переїздах

Лютий 13, 2014 | Новини | Переглядів: 932 | Коментарі: 0

12 лютого 2013 року комісія Одеської залізниці на чолі з головним ревізором з безпеки руху поїздів і автотранспорту Рудольфом Мелкумяном провела обстеження трьох переїздів

 22 км перегону Ксенієве – Аккаржа, 32 км перегону Аккаржа – Барабой та 5 км перегону Аккаржа – Іллічівськ. Саме ці переїзди характеризуються інтенсивним рухом пасажирських автобусів – до 1 тис. екіпажів на добу.
В ході роботи комісії перевірявся технічний стан обладнання переїздів: робота шлагбаумів, стан залізобетонних настилів, стан колії, наявність необхідних дорожніх знаків перед переїздом, роботу переїзної автоматики і обладнання, зокрема світлової та звукової переїзної сигналізації, а також засобів електроживлення і обслуговування автоматики.
Окрему увагу Рудольф Мелкумян приділив питанню забезпечення видимості на переїздах як для машиністів, так і для водіїв. Також було перевірено відповідність встановленим вимогам технічної документації, інструкцій та журналів.
Згідно з результатами перевірки всі зазначені переїзди відповідають усім вимогам безпеки руху поїздів і автотранспорту. На території шести областей, які обслуговує Одеська залізниця, триває робота з обстеження переїздів із рухом пасажирських автобусів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool