Одеські залізничники готуються до літніх пасажирських перевезень

Квітень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 853 | Коментарі: 0

Одеські залізничники підготують до літніх пасажирських перевезень 640 вагонів.

У процесі ремонту вагонів залізничники прагнуть обновити вагон ззовні, та всередині, зокрема електричне та холодильне обладнання. Для забезпечення комфорту пасажирів улітку в складі пасажирських поїздів формування Одеської залізниці курсуватиме 226 вагонів (35% від загальної кількості) обладнаних кондиціонерними системами, тобто практично кожен третій вагон. Кожен підготовлений вагон двічі інспектується - спочатку керівництвом депо або вагонної дільниці, а потім дорожньою комісією до складу якої входять фахівці пасажирської служби, ревізорського апарату, інспекторів пожежного нагляду тощо.
Створено необхідний запас матеріально-технічних засобів і деталей вагонів з урахуванням введення в експлуатацію додаткових пасажирських поїздів. Зокрема у пасажирському вагонному депо Одеса-Головна зібрано 15 комплектів компресорів для кондиціювання повітря, у Миколаєві – 5. Наразі налагодження роботи компресорів триває. Очікується централізована поставка холодильного агенту для їх заправки.
Для забезпечення максимально комфортних умов для пасажирів під час подорожей Одеська залізниця подбала також про закупівлю з’ємного інвентарю (матраців, матрацних чохлів, ковдр, штор та посуду). Зокрема, заплановано придбати 45 тис. комплектів постільної білизни. Виростуть й продуктивні потужності пральних комплексів пасажирського вагонного депо Одеса-Головна (17 тис. кг білизни на добу) та прального комплексу пасажирського вагонного депо Миколаїв (майже 4,5 тис. кг), адже за період літніх пасажирських перевезень 2012 року дані комплекси перепрали понад 2 тис. тонн постільної білизни.
У літній період на вокзалах та станціях Одеській залізниці працюватимуть 10 додаткових кас.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool