Одеські залізничники екстрено відновлюють пошкоджений вибухом стрілочний перевод

Вересень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 941 | Коментарі: 0

Одеські залізничники екстрено відновлюють стрілочний перевод, який сьогодні вночі о 03:53 пошкодили зловмисники. Закінчити його відновлення планується до 20:00.

Випадок незаконного втручання в роботу залізничного транспорту стався в межах станції Одеса-Пересип. Під час огляду місця події комісія залізниці виявила пошкодження від вибуху стрілочного переводу №21 в зоні рамних рейок та його електроприводу. Тут утворилася воронка діаметром близько 3,5 м і глибиною 1,2 м.
Фрагменти деталей вузлів стрілочного переводу були розкидані в радіусі 100 метрів. Зокрема, пошкоджені дві рамні рейки, гостряки, комплект стрілочних тяг, п’ять залізобетонних брусів, стрілочна гарнітура, електропривід. Також пошкоджено ізолятор групового заземлення на опорі контактної мережі №25, деформовано сигнальний знак.
Через дії зловмисників на суміжній головній парній колії швидкість руху поїздів обмежена до 25 км/год. Завдано прямого збитку залізниці більш ніж на 80 тис. грн. Затримок руху поїздів немає.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool