Одеські залізничники докладають максимум зусиль для забезпечення комфорту в пасажирських вагонах

Січень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 912 | Коментарі: 0

Керівництво регіональної філії «Одеська залізниця» реалізує програму ПАТ «Укрзалізниця» щодо оновлення пасажирського рухомого складу до 2020 року. Згідно з цією програмою планується проведення модернізації наявних вагонів, а також закупівля нових.

Наразі керівництво філії приносить свої вибачення перед пасажирами у зв’язку зі зношеністю рухомого складу, що спричиняє інциденти, пов’язані з недотриманням температурного режиму в вагонах.

Зазначимо, на даний час робочий парк філії становить 590 пасажирських вагонів, середній вік яких сягає 31 рік. Проте працівники Одеської магістралі докладають максимум зусиль для забезпечення комфортних подорожей пасажирів залізницею. Про це свідчать позитивні відгуки пасажирів та зростання попиту на пасажирські перевезення. За даними служби пасажирських перевезень філії, кількість скарг від пасажирів поїздів в зимовий період зменшилася майже на 20% в порівняння з аналогічним періодом 2015/16 років.

Слід нагадати, що кожна скарга розглядається окремо. Після отримання звернення пасажирів у депо приписки вагону проводиться перевірка його технічного стану. Далі за рішенням комісії вагон знімається з лінії, і проводяться заходи щодо ліквідації несправностей, які були виявлені в процесі експлуатації.

Керівництво регіональної філії «Одеська залізниця» реалізує програму ПАТ «Укрзалізниця» щодо оновлення пасажирського рухомого складу до 2020 року. Згідно з цією програмою планується проведення модернізації наявних вагонів, а також закупівля нових.

Що стосується нарікань на якість вугілля, то на сьогодні комісія з Департаменту пасажирських перевезень далекого сполучення ПАТ «Укрзалізниця» проводить перевірку роботи пасажирського вагонного депо Одеса-Головна. За результатами її роботи будуть зроблені відповідні висновки щодо дисциплінарного впливу на винних у дискомфорті пасажирів працівників депо та прийняті рішення щодо організації роботи виробничого підрозділу з метою надання більш якісних і комфортних умов обслуговування та перевезення пасажирів.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool