Одеські залізничники демонтують залишки будинків, що постраждали внаслідок пожежі

Серпень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 754 | Коментарі: 0

Працівники структурних підрозділів служби будівельно-монтажних робіт та цивільних споруд Одеської залізниці завершують демонтаж залишків чотирьох житлових будинків та двох господарських споруд (магазину та СТО), що постраждали внаслідок надзвичайної події, яка сталася тиждень тому на станції Городище.

Тоді, згідно з завданням генерального директора Укрзалізниці Бориса Остапюка, на місце події негайно виїхали будівельні підрозділи Одеської залізниці, які не зволікаючи взялися за роботу.
На місці знищених через пожежу будинків планується в найкоротші терміни, згідно з існуючими техпаспортами, звести нові. Питання оперативності робіт що тривають перебуває на контролі начальника Одеської залізниці Віктора Фрунзи.
За інформацією першого заступника начальника служби будівельно-монтажних робіт та цивільних споруд Одеської залізниці Сергія Голянича, який координує роботу на місці, на сьогоднішній день на демонтажі працюють майже чотири десятки працівників, проте незабаром, як тільки збільшуватиметься фронт відбудовних робіт потрібні будуть муляри, штукатури і тоді кількість задіяних робітників сягне сотні. На об’єктах працюють 11 одиниць будівельної техніки: екскаватори, крани, самоскиди. Одеським заводом залізобетонних конструкцій наразі відвантажено два вагони залізобетону необхідного для зведення фундаментів. Крім того на станцію Городище з Одеси вже відправлено перший вагон із цеглою.
Для скорочення термінів будівництва на кожному об’єкті закріплено будівельний структурний підрозділ, за адресою Петровського, 81 працюють будівельники Знам’янського будівельно-монтажного поїзда, представники БМП станції Гайворон працюють на Петровського 83, будинком і господарськими спорудами за адресою Петровського 90 та 92 займаються працівники БМП станції Вапнярка. За цивільні споруди по вулиці Героїв Чорнобиля відповідальні працівники Шевченківського будівельно-монтажного управління.
28 серпня хід робіт проінспектував головний інженер – перший заступник начальника Одеської залізниці Юрій Мруць. Усі роботи тривають згідно з графіком та будуть завершені у встановлені терміни.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool