Одеські залізничники дбають про соціальний захист інвалідів

Листопад 10, 2014 | Новини | Переглядів: 715 | Коментарі: 0

На Одеській залізниці працює 1 тис. 771 особа з обмеженими фізичними можливостями. З початку року на залізниці працевлаштовано 77 інвалідів, 204 працівникам залізниці у поточному році було встановлено інвалідність.

Із загальної чисельності працюючих осіб з обмеженими фізичними можливостями 8 осіб мають І групу інвалідності, 386 осіб - II групу, III групу – 1 тис. 377 осіб.
Основні посади на яких працюють інваліди це - прибиральник, підсобний робітник, оператор ЕОМ, оператор котельної, слюсар, розподілювач робіт, станційний робітник та інші. Інваліди, що мають відповідну освіту, працюють на посадах юрисконсульта, бухгалтера та ін.
На залізниці організовано роботу і встановлено постійний контроль керівництвом залізниці за роботою структурних підрозділів залізниці з питання працевлаштування інвалідів, зокрема створено спрощений порядок прийому на роботу вільним наймом інвалідів, за умови проходження медичних оглядів. Також організовано активну роз'яснювальну роботу на оперативних та селекторних нарадах, налагоджено постійну роботу відділів кадрів щодо надання звітності до центрів зайнятості про наявність вакантних посад.
На залізниці вжиті усі можливі заходи на виконання законодавчих актів щодо соціального захисту інвалідів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool