Одеська залізниця зберегла лідерство у конкурсі професійної майстерності оглядачів вагонів

Жовтень 01, 2014 | Новини | Переглядів: 829 | Коментарі: 0

Представники Одеської залізниці другий рік поспіль зберігають лідерство на конкурсі професійної майстерності оглядачів вагонів.

Оглядачі вагонів від Одеської залізниці Василь Сморжанюк (ремонтно-експлуатаційне вагонне депо Одеса-Застава-1) та Володимир Левшук (експлуатаційне вагонне депо Знам`янка) посіли перше і друге місце у індивідуальному заліку заключного туру конкурсу. Третій представник з ремонтно-експлуатаційного вагонного депо Одеса-Застав-1 Дмитро Ємельянов посів дев’яте місце, проте це не значно вплинуло на результат командного заліку.
Заключний тур цьогорічного конкурсу професійної майстерності оглядачів вагонів проходив 25-26 вересня 2014 року на базі експлуатаційного вагонного депо Котовськ Одеської залізниці.
Захід відбувся під головуванням начальника Департаменту вагонного господарства Укрзалізниці Олексія Ткачика, який у вітальному слові до присутніх висловив переконання у тому, що найвідповідальніша робота (від якості якої залежить безпека руху поїздів) у оглядача вагонів, а участь у конкурсі професійної майстерності допоможе обмінятися досвідом, познайомитися з колегами з інших залізниць та продемонструвати власні знання та уміння. За словами заступника начальника технічного відділу Департаменту вагонного господарства Укрзалізниці Андрія Довганя особливістю цьогорічного конкурсу є внесення змін у Положення про проведення Конкурсу професійної майстерності оглядачів вагонів, які обслуговують вантажні вагони. Згідно з якими відтепер місце проведення наступного конкурсу залежатиме від того, яка команда посяде останнє місце у конкурсі. Найгірший результат свідчитиме про те, що представникам вагонного господарства цієї залізниці є над чим попрацювати. Недоліки усуватимуться у ході підготовки до проведення наступного конкурсу.
Одеську залізницю на заході представили заступник начальника залізниці по рухомому складу і матеріально-технічному постачанню Олександр Голосінський, начальник служби вагонного господарства Анатолій Драник, головний інженер служби Сергій Васильєв та представник від вагонного депо Одеса-Застава-1 Олександр Лілік з командою –переможцем відбірного туру конкурсу.
Змагання проводились у два етапи: теоретичний та практичний. В ході теоретичної частини конкурсу оглядачі мали пройти тестове завдання, вірно оформити довідку ВУ-45 та продемонструвати знання нормативів по гальмам. На практиці слід було виявити несправності на трьох вагонах (цистерні, критому, піввагоні) та якомога швидше замінити підвіску гальмівного башмака вантажного вагону.
Результати конкурсу підтвердили, що старанність, досвід та єдина командна робота залізничників приносять перемогу. Представники Одеської залізниці показали найкращі результати на всіх етапах змагання: як у теоретичних знаннях, так у їх застосуванні на практиці.
Окремо слід зазначити, що цього року не змогли взяти участь у конкурсі оглядачі з Донецької залізниці, проте начальник Департаменту вагонного господарства Укрзалізниці Олексій Ткачик висловив щире сподівання що наступного року конкурс буде проведено під мирним небом на Донецькій магістралі.

 

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool