Одеська залізниця запросила на роботу представників масових професій

Липень 15, 2016 | Новини | Переглядів: 646 | Коментарі: 0

15 липня на пасажирському вокзалі станції Одеса-Головна відбулася День відкритих дверей.

 До уваги відвідувачів заходу були запропоновані актуальні на сьогоднішній день вакансії. Серед існуючих 111 вакансій левова доля – це представники масових професій: монтер колії, електромонтер, фрезерувальник, слюсар, водій тощо. Робота на магістралі має ряд переваг: оплачувана відпустка та лікарняний, страхування, можливість подальшого професійного вдосконалення (отримання вищих розрядів) та навчання, набуття досвіду роботи на одному з найбільших транспортних підприємств регіону.
До речі, серед запропонованих вакансій є декілька для людей з обмеженими фізичними можливостями.
Для формування бази кандидатів на вакантні посади відвідувачі заповнювали відповідні анкети, які дадуть можливість на їх основі створити актуальну базу резюме, встановити зворотній зв'язок, тобто безпосередній контакт роботодавця з потенційним працівником.


Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool