«Одеська залізниця» запрошує на роботу

Грудень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 1038 | Коментарі: 0

Регіональна філія «Одеська залізниця» запрошує на конкурс з відбору кандидатів на посаду «провідник пасажирського вагона»

 

У пасажирському вагонному депо станції Одеса-Головна служби пасажирських перевезень Одеської регіональної філії ПАТ «Українська залізниця» здійснюється попередній підбір кандидатів на посаду «провідник пасажирського вагона» на умовах контракту та з посадовим окладом 2 тис. 698 грн.

Довідкову інформацію можна отримати за телефонами відділу кадрів депо: 727-22-58, 727-21-06, 727-21-10, 727-21-02, 727-30-48 або за адресою: м. Одеса, вул. Середньофонтанська, 26.

Якщо ви хочете працювати в одній із найбільш соціально-орієнтованих галузей у державі, то ласкаво просимо на залізничний транспорт України. Ви можете стати частиною колективу, який об’єднує понад 300 тисяч залізничників. Магістраль відкрита для нових людей.

Нова стратегія професійного відбору працівників дозволяє досягти найвищого рівня прозорості працевлаштування та унеможливити будь-які корупційні прояви, сприятиме підвищенню якості та культури обслуговування пасажирів.

прес-центр Одеської залізниці


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool