Одеська залізниця забезпечена паливом для стабільних перевезень

Грудень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 993 | Коментарі: 0

Регіональна філія «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» станом на 13 грудня 2016 року була забезпечена 784,7 тоннами дизельного палива для стабільних перевезень упродовж наступних 3 діб.

Жодних зривів у експлуатаційній роботі регіональної філії «Одеська залізниця» залізничники не прогнозували.

15 грудня по станції Новоград-Волинський на адресу регіональної філії «Одеська залізниця» відвантажено і наразі у дорозі перебувають сім цистерн з дизельним паливом загальною вагою 398 тонн.

Сьогодні на паливний склад Миколаїв-Сортувальний локомотивного депо Миколаїв поставлено три цистерни з дизельним паливом загальною вагою 176,7 тон.

Тому інформація поширена низкою ЗМІ про недостатню наявність дизельного палива для стабільної роботи Одеської магістралі є недостовірною. Залізничники вкотре закликають ЗМІ користатися виключно перевіреною інформацією з офіційних джерел та звертатися до прес-центрів ПАТ «Укрзалізниця».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool