Одеська залізниця взяла участь у Міжнародній виставці (ФОТО)

Листопад 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1155 | Коментарі: 0

Одеські залізничники взяли участь у XIV Міжнародній виставці з транспорту й логістики «Транс Украина 2012», що відбулася наприкінці жовтня на морському вокзалі. Міністерство інфраструктури України виступило одним з організаторів даного заходу. Виставка проходила у рамках Міжнародного Чорноморського транспортного форуму.

Експозицію Одеської залізниці було підготовлено працівниками Дорожнього центру науково-технічної інформації і служби комерційної роботи та маркетингу. Презентаційний стенд залізниці містив інформаційні матеріали про досягнення магістралі, впровадження нових технологій тощо. Презентація залізниці викликала професійну зацікавленість не тільки у колег із залізничних адміністрацій інших країн, а й у представників різних транспортних галузей та відвідувачів виставки.
За словами учасників виставки регулярне проведення подібних заходів сприяє не тільки оперативному отриманню нової інформації про стан транспортної галузі в цілому, новітні розробки, а й налагодженню ділових контактів між крупними транспортними підприємствами.
Завершила форум церемонія нагородження переможців Національного транспортного рейтингу “Людина року на транспорті». Експертна група оцінила роботу транспортного сектора України за 2011-й і першу половину 2012-го року. За виконання значного обсягу робіт з модернізації колії у номінації «Залізничні перевезення» було нагороджено начальника Одеської залізниці Миколу Луханіна.

Одеська залізниця взяла участь у Міжнародній виставці (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool