Одеська залізниця відзначає 20-річчя створення всеукраїнської Асоціації ветеранів війни і праці (ФОТО)

Жовтень 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1202 | Коментарі: 0

5 жовтня 2012 року начальник Одеської залізниці Микола Луханін привітав ветеранів війни і праці Знам’янського залізничного вузла із 20-річчям створення всеукраїнської Асоціації ветеранів війни і праці залізничного транспорту України.

Палац культури, де відбулися урочистості, вмістив понад 700 ветеранів та працівників залізниці. Усього Знам’янський залізничний вузол нараховує понад 9 тис. ветеранів, серед яких 107 учасників бойових дій, 813 учасників Великої Вітчизняної війни, 63 учасники бойових дій у Афганістані. Також серед ветеранів 75 почесних залізничників та 7 заслужених працівників транспорту. Одинадцять залізничних династій стояли біля витоків становлення галузі – саме вони створювали та примножували славні трудові традиції Одеської залізниці.
Голова ради ветеранів Одеської залізниці Олександр Зелений щиро подякував начальникові залізниці за активну соціальну роботу, спрямовану на надання регулярної матеріальної підтримки ветеранам. Адже за 20 років існування Асоціації у відомчих оздоровчих закладах було оздоровлено понад 2,5 тис. ветеранів. Наразі залізниця за власний кошт застрахувала 93% ветеранів. Згідно з колективним договором ветеранам надається соціально-побутова допомога, забезпечується проведення диспансерного медичного огляду за результатами якого проводиться відповідне амбулаторне або стаціонарне лікування.
У вітальному слові до присутніх начальник Одеської залізниці Микола Луханін підкреслив значущість проведення даних урочистостей: «Увесь колектив Одеської залізниці пишається тим, що саме ви надихаєте нас на трудові звершення. Низький уклін Вам, дорогі ветерани, за любов та відданість Батьківщині та рідній магістралі, за силу, терпіння й віру!».
Цього дня за багаторічну плідну працю на залізничному транспорті та з нагоди 20-річчя з дня заснування Асоціації ветеранів війни та праці залізничного транспорту України почесними нагородами від начальника залізниці було відзначено 15 ветеранів праці, колишніх працівників Знам’янського залізничного вузла. Завершились урочистості святковим концертом.

Одеська залізниця відзначає 20-річчя створення всеукраїнської Асоціації ветеранів війни і праці
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool