Одеська залізниця призначила 8 літніх поїздів (перелік)

Травень 22, 2013 | Новини | Переглядів: 1120 | Коментарі: 0

Новий графік руху пасажирських поїздів на 2013/2014 рр , який вступить в силу з 26 травня поточного року, передбачає курсування 23 поїздів, у тому числі 3 міжнародних (№24 Одеса-Москва, №62 Миколаїв – Москва та літній поїзд №236 Одеса - Москва).

Для забезпечення пасажирських перевезень у літні місяці Одеська залізниця призначила 7 додаткових поїздів у внутрішньому сполученні:

№210 сполученням Миколаїв – Київ – Феодосія та №205 Київ – Феодосія (поїзди у загальному обороті);
№ 228 сполученням Одеса – Львів;
№148 сполученням Одеса – Київ та № 247 Київ – Євпаторія(поїзди у загальному обороті);
№432 сполученням Одеса – Харків;
№455 сполученням Черкаси – Сімферополь;
№124 сполученням Одеса – Київ;
№ 236 сполученням Одеса – Москва.

Для того, щоб літня мандрівка залізницею залишила по собі тільки приємні спогади, одеські залізничники закликають своїх пасажирів завчасно потурбуватися про свої мандрівки і придбати квитки. Нагадаємо, що придбати проїзний документ можна за 45 діб до відправлення поїзда. Посадка в вагон здійснюється за пред’явлення документу, який засвідчує особу. Для мандрівки поїздом з дитиною до 14 років слід при посадці пред’явити оригінал свідоцтва про народження.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool