«Одеська залізниця» працевлаштує 275 молодих спеціалістів

Липень 14, 2016 | Новини | Переглядів: 799 | Коментарі: 0

За інформацією служби кадрової і соціальної політики у 2016 році на регіональній філії «Одеська залізниця» заплановано працевлаштувати 275 молодих спеціалістів, з яких 206 випускників коледжів та 69 – вищих навчальних закладів.

Наразі на філію прибули та працевлаштувалися 107 випускників. Прибуття решти молодих спеціалістів очікують до 1 серпня 2016 року.

*Нагадаємо, що залізничники запрошують на роботу не тільки випускників профільних навчальних закладів, а й усіх бажаючих, які зможуть спробувати свої сили 15 липня о 10:00 у День відкритих дверей регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця». Захід відбудеться у залі підвищеного комфорту пасажирського вокзалу станції Одеса-Головна. Під час проведення заходу усім бажаючим будуть запропоновані вакантні посади для працевлаштування на одному з найбільших підприємств країни.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool