Одеська залізниця: нарада з питань раціоналізаторської діяльності

Червень 13, 2013 | Новини | Переглядів: 792 | Коментарі: 0

6-7 червня 2013 року на базі локомотивного депо Одеса-Сортувальна Одеської залізниці відбулася нарада з керівниками локомотивних господарств Укрзалізниці щодо організації по впровадженню раціоналізаторської діяльності в локомотивних депо.

У нараді взяли участь начальник головного управління локомотивного господарства Укрзалізниці Юрій Білоус, начальник відділу економічного аналізу і нормування праці головного управління локомотивного господарства Укрзалізниці Ганна Островська, заступник начальника Одеської залізниці по рухомому складу і матеріально-технічному постачанню Олександр Голосінський, а також начальники і представники локомотивних господарств всіх залізниць. Під час заходу у локомотивному депо Одеса-Сортувальна учасникам семінару була представлена змінена конструкція рухомої установки з очищення дизельного масла на базі типової установки ПСМУ2, яка виграла конкурс з раціоналізаторських пропозицій “Краще технічне рішення з оптимізації експлуатаційної роботи”. Ця установка була розроблена працівниками локомотивного депо Одеса-Сортувальна і впроваджена у квітні 2013 року з досягненням економічного ефекту 684690,6 грн/рік.
Відкрив нараду Олександр Голосінський, який доповів про роботу та досягнення локомотивного депо Одеса-Сортувальна. Особливу увагу було приділено питанням щодо раціоналізаторської діяльності в структурних підрозділах та її вплив на підвищення ефективності перевізного процесу, безпеки руху та економії коштів. Також обговорювались проблемні питання та вносились пропозиції щодо поліпшення роботи господарства.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool