Одеська залізниця: Микола Луханін привітав медичних працівників із професійним святом

Червень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 785 | Коментарі: 0

13 червня 2013 року в актовій залі Дорожньої клінічної лікарні Одеської залізниці начальник Одеської залізниці Микола Луханін зустрівся з медичним персоналом галузевих медичних установ та привітав їх із професійним святом.

Також у заході взяли участь голова Дорожнього комітету профспілки Анатолій Прокопенко, начальник медичної служби Анатолій Датченко, головний лікар Дорожньої клінічної лікарні Андрій Гур'єв, заступник головного лікаря з медичної частини Дорожньої клінічної лікарні Володимир Кобзарев, генеральний директор страхової компанії “Нафтагазстрах” Анатолій Чубинський та інші почесні гості.
Виступаючи з вітальним словом Микола Луханін зазначив: “Лікар, медик — прекрасна професія. Рятувати людям життя — це Ваш професійний обов'язок і покликання. Сьогодні немає людини на світі, яка хоч би раз в житті не була у доктора, і навіть при народженні людини вони беруть безпосередню участь, тому сповна закономірне те, що всі зусилля сучасної охорони здоров'я направлені не лише на підтримку здоров'я людини, але і на профілактику хвороб. Медичним працівникам люди довіряють найдорожче, що у них є — здоров'я своє та своїх близьких, а це вимагає від лікарів глибоких знань, високої самовіддачі та кращих людських якостей. День медичного працівника, це свято не лише лікарів, але і фельдшерів, медсестер, молодшого персоналу, адже жоден сучасний прилад не замінить чуйного і уважного відношення до хворого”.
Цього дня почесні нагороди від начальника Одеської залізниці отримали 204 працівники галузевих медичних установ.
Також до привітань приєднався Анатолій Чубинський та на честь свята подарував Дорожній лікарні новітній та унікальний лазерний апарат “Уробим 250” розроблений німецькою компанією “Dornier”, який застосовується в урологічній практиці. Головними перевагами даного апарату є висока швидкість проведення операції, скорочення часу перебування у лікарні після процедури та можливість лікування пацієнтів, які приймають антикоагулянти.

В свою чергу Анатолій Датченко подякував керівництву Одеської залізниці та Дорпрофсожу за турботу та приділену увагу до проблем медичної галузі, а колективу медпрацівників залізниці він побажав здоров'я, миру, любові, благополуччя та наснаги у їхній непростій роботі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool