Одеська залізниця - «Лідер енергоефективності по Одеській області 2015»

Вересень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 752 | Коментарі: 0

Одеську залізницю визнано переможцем у номінації «Енергоефективне промислове підприємство року» у конкурсі «Лідер енергоефективності Одеської області 2015».

Такий конкурс вперше проводиться у межах спеціалізованої виставки «Електроніка та енергетика», що проходив 9-11 вересня 2015 року у виставковому комплексі Одеського морського торговельного порту. У конкурсі беруть участь підприємства, чию діяльність авторитетне експертне журі визнає енергоефективною. Метою конкурсу є пошук і визначення кращих енергоефективних продуктів, технологій і систем, що застосовуються у роботі. У конкурсі визначали переможців у 28 номінаціях.

Для участі у проекті служба енергоменеджменту залізниці заздалегідь надала відповідну заявку та звіти про проведену роботу у сфері енергозбереження по Одеській залізниці за останні 4 роки. Заявки було надано одразу на три номінації конкурсу: «Енергофективне промислове підприємство року», «Лідер у сфері термосанації» та «Кращий енергоаудитор», адже у цих напрямках роботи Одеська залізниця робить значні успіхи. Зокрема, якщо розглянути основний показник енергоефективності у залізничної галузі - енергоємність залізничного транспорту, то слід зазначити, що за підсумками роботи Одеської залізниці за 2014 рік енергоємність залізничного транспорту на одиницю перевізної роботи (як безпосередньо в тязі поїздів, так і з урахуванням всієї виробничої діяльності) становила 6,54 туп/прив.млн.ткм і цей показник залишається найменшим серед інших залізниць України!

Почесний диплом переможця номінації та пам’ятний сувенір отримав головний інженер – перший заступник начальника Одеської залізниці Євген Мальцев, який зазначив, що залізничники й надалі наполегливо працюватимуть у напрямку енергофективності.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool