Одеська область: виток близько 0,2 куб. м. аміаку

Жовтень 13, 2013 | Новини | Переглядів: 1257 | Коментарі: 0

О 17 год. 33 хв. 12 жовтня у м. Южне на причалі Южненської філії ДП «Адміністрації морських портів України» під час продувки стислим повітрям судового заправочного аміакопроводу на танкері “ГазКолумбія“ (належить південної Кореї, о 17 год. було завершено завантаження аміаку), сталося розгерметизація фланцевих з’єднань, що призвело до витоку близько 0,2 куб. м. аміаку.

О 17 год. 40 хв. для запобігання розповсюдження парів аміаку рятувальними підрозділами ГУ ДСНС в Одеській області та портовими пожежними катерами було створено водяну завісу та проведено осадження парів. О 18 год. 5 хв. працівниками заводу розгерметизацію було ліквідовано. Жертв та постраждалих немає. Загрози навколишньому середовищу немає. Подія не загрожує персоналу порту та заводу, населенню м. Южний та м. Одеси. На місті працювала мобільна оперативна група ГУ ДСНС України в Одеській області, повідомляє сайт ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool