Одеська область: у катакомбах зникли діти (ВІДЕО)

Травень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 1007 | Коментарі: 0

15 травня о 19:26 до служби порятунку «101» смт Біляївка надійшло повідомлення від чергового Біляївського РВ ГУ МВС в Одеській області про те, що у с. Велика Балка зникло двоє 13-річних хлопців, учнів 6-го класу загальноосвітньої школи села Велика Балка 14 травня о 7:30 пішли до школи та до теперішнього часу не повернулись.

Ймовірне місце зникнення дітей – місцеві катакомби. В катакомбах в нічний час організовано роботу 2-х груп фахівців спелеологів Одеського добровільного загону рятувальників в кількості 19 чоловік та аварійно-рятувальне відділення Головного управління ДСНС України в Одеській області у кількості 5-ти осіб. Обстежені головні галереї в катакомбах, слідів перебування дітей фахівцями не виявлено, пошукові роботи в катакомбах 16 травня 4:40 припинено. Проводяться пошуки в житловому секторі села Велика Балка.

Пошукові роботи на території населеного пункту та прилеглій території проводились з 12 години 15 травня співробітниками міліції та місцевим населенням в кількості 40 осіб результату не принесли.

Подія знаходяться на контролі Головного управління ДСНС України в Одеській області, повідомляє сайт ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool