Одеська область: сталося підтоплення близько 200 приватних житлових будинків

Вересень 13, 2013 | Новини | Переглядів: 960 | Коментарі: 0

12 вересня у Тарутинському та Арцизькому районах через сильний дощ (випало близько 200-300 мм) стався підйом рівня води у малих пересихаючих річках Анчорак та Когильник.

Внаслідок підйому води у населених пунктах Березено, Веселий Кут, Перемога, Красное та Тарутине сталося часткове підтоплення (до 20-30 см) близько 200 приватних житлових будинків та 250 дворогосподарств, з метою мер безпеки відключено електро та водопостачання населення, тимчасово перекрито рух транспорту на трасі Серпневе-Арциз-Татарбунари. Із підтоплених приватних житлових будинків тимчасово відселено 114 осіб, яких розміщено в приміщенні сільської ради та в будинку культури. В ніч з 12 на 13 вересня підрозділами Головного управління ДСНС в Одеській області проводились роботи по відкачці та відведенню води. О 3 год. 13 вересня на всіх ділянках спостерігався поступовий спад води.
Станом на 7 год. 13 вересня підтоплення житлових будинків немає. Проводяться роботи по відкачці води з підвальних приміщень та дворогосподарств. Відновлено рух автотранспорту на трасі Серпневе-Арциз-Татарбунари.
До ліквідації наслідків підтоплення було залучено 69 чол., 18 од. техніки та 9 мотопомп, повідомляє сайт ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool