Одещина: ударом ножем жінка вбила власну матір

Березень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 1130 | Коментарі: 0

До чергової частини Великомихайлівського райвідділу міліції надійшло телефонне повідомлення від жительки райцентру про те, що в будинку її 47-річного знайомого виявлено тіло жінки з ознаками насильницької смерті.

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група. Приїхавши на місце події, працівники міліції встановили особу загиблої. Нею виявилася 40-річна співмешканка господаря будинку. Під час зовнішнього огляду тіла судово-медичним експертом були виявлені смертельні тілесні ушкодження. За його висновками смерть потерпілої настала внаслідок гострої крововтрати. Тепер всі зусилля правоохоронців були направлені на якнайшвидше встановлення особи та затримання вбивці. Під час проведення слідчо-оперативних заходів було встановлено, що напередодні трагедії за даною адресою проходило застілля. Під час проведення слідчо-оперативних заходів було встановлено коло осіб, які знаходилися у гостях. В подальшому були встановлені і обставини скоєння кримінального правопорушення. За підозрою у його скоєнні в порядку ст. 208 КПК України була затримана 24-річна донька загиблої, яка мешкала разом з матір’ю та її співмешканцем. У скоєні злочину вона зізналася. На допиті жінка пояснила, що причиною такого жорстокого вчинку став алкоголь та образа від матері на її адресу. Підозрювана повідомила, що після застілля між ними виникла сварка, в ході якої вона вдарила ножем у спину свою матір. Смерть потерпілої настала миттєво. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool