Одеса: Розшук - жінка сіла на автобус Одеса-Морозівка та пропала

Червень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 1099 | Коментарі: 0

Біляївським РВ ГУ МВС України в Одеській області встановлюється місцезнаходження громадянки Руднєвої Людмили Іллівни, 1957 р.н. мешканка с. Ільїнка, яка 21.05.2013 року о 16.00 виїхала на автобусі Одеса-Морозівка з с. Протопоповка Біляївського району Одеської області в напрямку с. Ільїнка та до теперішнього часу додому не повернулася.

Прикмети: на вигляд 55-60 років, зріст 170-175 см, міцної статури, волосся чорне середньої довжини, очі карі. На тілі під лівою груддю шрам після операції. Була одягнена: сукня кремового кольору з візерунками зеленого кольору, босоніжки коричневого кольору. Шановні громадяни! У разі отримання будь-якої інформації щодо місцезнаходження розшукуваної, просимо повідомити за телефонами: (04852) 2-12-96, 30-84-00 або 102.
mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool