Одеса: після візиту з ножем до магазину чоловік опинився за гратами

Листопад 18, 2013 | Новини | Переглядів: 1218 | Коментарі: 0

На тяжке кримінальне правопорушення зважився 29-річний мешканець Суворовського району Одеси, аби швидко та без зусиль покращити своє фінансове становище.

Погрожуючи продавцеві ножем, він заволодів виручкою магазину. Але насолодитися короткочасним успіхом не встиг: на заваді стали охоронці й працівники міліції.

До протиправного вчинку непрацюючого одесита підштовхнула, з його власних слів, потреба в грошах. Не придумавши нічого кращого, він прихопив з собою ніж і пізнього вечора вирушив «на полювання». Увагу чоловіка привернула невеличка продуктова крамниця на розі вулиць, в якій саме не було покупців. Вирішивши скористатися нагодою, молодик зайшов до приміщення і дістав ніж. Погрожуючи ним, правопорушник почав вимагати у жінки-продавця гроші. Потім забрав із-за прилавка коробку, в якій лежала виручка, прихопив декілька карток поповнення рахунку мобільних телефонів та пішов геть.

Проте скористуватися здобиччю зловмисникові не судилося. Тільки-но за ним зачинилися двері, як продавець, не розгубившись, натиснула «тривожну кнопку» виклику охорони.

Чоловіка затримали за гарячими слідами неподалік від місця події. Правоохоронці вилучили у нього ніж та викрадене в магазині майно. З’ясувалося, що сума, на яку незаконно «збагатився» затриманий, склала трохи більше ніж сімсот гривень.

Наразі підозрюваний перебуває під вартою. Його дії частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України кваліфікуються як розбій і караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Триває досудове розслідування.

 

 mvs.gov.ua
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool