Одеса: під час гасіння 24-поверхового будинку постраждали троє рятувальників

Серпень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 792 | Коментарі: 0

29 серпня о 13:10 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що по вул. Гагарінське плато, 5/1 сталося загорання оздоблення зовнішніх стін у незаселеній 24-поверховій новобудові на верхніх поверхах з послідуючим розповсюдженням вогню по периметру будівлі.

На гасіння пожежі на площі орієнтовно 1 тис. м2 було задіяно 20 одиниць основної та спеціальної техніки, 80 чоловік особового складу.

Задіяти більшу кількість сил та засобів було неможливо через обмежену площу прибудинкової території. Розповсюдження пожежі такої складності спричинила невідповідність будівлі державним архітектурно-будівельним нормам. Відсутність внутрішнього протипожежного водопостачання ускладнювало ліквідацію пожежі, тому було організовано підвіз води.

Завдяки професійним діям співробітників служби порятунку пожежу було ліквідовано о 17:57. Під час гасіння пожежі постраждали троє рятувальників. Попередньою причиною пожежі є порушення правил безпеки при проведенні зварювальних робіт на верхніх поверхах будівлі.

Вартові доріг Кіровоградщини продовжують проводити спецоперацію

Прес-служба ГУ ДСНС України в Одеській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool