Одеса: пасажири стурбовані щільністю розміщення малих архітектурних форм навколо залізничного вокзалу

Квітень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 918 | Коментарі: 0

Одеська залізниця доводить до відома представників засобів масової інформації, жителів та гостей міста, що згідно з Державним актом на право постійного користування територія навколо будівлі вокзалу не знаходиться в постійному користуванні Одеською залізниці.

Саме тому контролювати щільність розміщення малих архітектурними форм навколо пасажирського вокзалу Одеса-Головна та на Привокзальній площі залізничники не мають жодних підстав.
Нещодавно працівники галузевого залізничного видання провели опитування серед пасажирів. У ході опитування абсолютна більшість пасажирів залізниці висловила категоричне незадоволення наявністю довкола вокзалу закладів (малих архітектурних форм), адже це не лише погіршує естетичне враження від величної архітектурної композиції, створеної ще у минулому сторіччі. В разі термінової евакуації пасажирів вихід на вулицю Середньофонтанська буде заблоковано, адже скупчення людей через щільність забудови не зможе в екстреному порядку покинути територію вокзалу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool