Очільник Кіровоградської ОДА візьме участь у парламенських слуханнях

Лютий 10, 2020 | Новини | Переглядів: 4977 | Коментарі: 0

У Києві відбудуться парламентські слухання на тему організації протиракової боротьби в Україні.

Про це очільник Кіровоградської ОДА Андрій Балонь повідомив сьогодні, 11 лютого, під час робочого візиту до обласного клінічного онкологічного центру.

«Кіровоградська область відноситься до регіонів із високим рівнем захворюваності на злоякісні пухлини. У минулому році в нас не лише збільшилась кількість осіб, у яких виявили рак, а ще й кількість тих, хто помер від онкологічних хвороб. Тож парламентські слухання на тему організації протиракової боротьби в Україні є сьогодні актуальними», – відзначив Андрій Балонь.

Під час візиту в онкологічний диспансер в.о. генерального директора Костянтин Яриніч показав очільнику ОДА операційну, реабілітаційний центр, ендоскопічне відділення, відділення радіоізотопної діагностики та терапії. Після цього Андрій Балонь оглянув «Український центр томотерапії». Про роботу підприємства розповів йому генеральний директор Володимир Ященко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool