Очільник кіровоградської міліції спілкувався з жителями Знам’янщини

Липень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 955 | Коментарі: 0

На особистий прийом до тимчасово виконуючого обов’язки начальника УМВС області звернулися представники громадських організацій, активісти, мешканці районного центру та кількох сіл, журналіст місцевого видання.

Питання, на які відповідав полковник Павленко, стосувалися як особисто заявників, так і подальшої роботи ОВС з підтримання правопорядку на території району.
Обговорили з начальником Управління Миколою Павленком напрямки подальшої співпраці та висловили свої побажання і представники органів місцевої влади та самоврядування.
З цих же питань звернулися на особистий прийом кілька місцевих жителів. Громадяни, які бачать у центрі міста спільні патрулі народних дружин і правоохоронців, просили, аби такі наряди були приближені до їх помешкань та окремих установ.
Начальник УМВС доручив керівнику Знам’янського міськвідділу міліції Андрію Гулому вивчити це питання та доповісти пропозиції йому особисто.
Окремі відвідувачі цікавилися ходом розслідувань кримінальних проваджень та розглядом їх заяв. Дехто з громадян на свої запитання отримав роз’яснення негайно. Ті звернення, що потребують додаткового вивчення, буде розглянуто вже керівниками апарату Управління за напрямками діяльності галузевих служб.
- Справляє добре враження той факт, що люди, які прийшли на особистий прийом, опікуються не лише власними проблемами, а й благополуччям та безпекою усієї громади, вносять пропозиції щодо покращання нашої роботи та готові до співпраці. За таких умов місцева міліція спільно з населенням зможе більш ефективніше підтримувати порядок на території, – зазначив головний міліціонер області.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool