Очільник Кіровоградського міськвідділу міліції провів виїзний прийом громадян

Травень 01, 2015 | Новини | Переглядів: 1109 | Коментарі: 0

За результатами спілкування з мешканцями селища Нового було прийнято рішення про проведення найближчим часом комплексного профілактичного відпрацювання території населеного пункту. Також керівник міської міліції пообіцяв вирішити питання щодо активізації роботи автопатрулів.

30 квітня у приміщенні адміністративної дільниці, розташованої у селищі Новому, т.в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Володимир Гавриленко провів виїзний прийом громадян із особистих питань.
У переважній більшості місцеві жителі спілкувалися з Володимиром Віталійовичем з приводу розслідування кримінальних проваджень.
Також до керівника міліції звернулася одна з місцевих мешканок з проханням посилити заходи щодо протидії розпиттю спиртних напоїв у невстановлених місцях та попередження крадіжок виробів з металу, зокрема парканів та люків.
Володимир Гавриленко відразу ж відреагував на проблемні питання і пообіцяв у найкоротший термін забезпечити проведення відпрацювання території селища та приділити особливу увагу активізації роботи автопатрулів.
За словами очільника Кіровоградського міськвідділу міліції, такі виїзні особисті прийоми громадян він планує провести й в інших мікрорайонах обласного центру.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool