Обвинувальний вирок за сфальсифіковані протоколи

Жовтень 15, 2012 | Новини | Переглядів: 1280 | Коментарі: 0

До двох років обмеження волі засуджено начальника відділення пожежного поїзда станції Знам’янка за складання фальсифікованих протоколів про вчинення адміністративного правопорушення.

У червні поточного року стосовно начальника одного з відділень пожежного поїзда станції Знам’янка загону відомчої воєнізованої охорони Одеської залізниці порушено кримінальну справу за фактом зловживання службовим становищем та службового підроблення. Маючи на меті бути поміченим в очах керівництва як сумлінний працівник, він складав завідомо неправдиві документи. Як результат, при відсутності факту адміністративного правопорушення, двох невинних громадян було оштрафовано. А для укриття факту підроблення адмінпротоколу та постанови про накладення адміністративного стягнення, посадовець підробив підписи від імені «правопорушників».
Вироком суду особу засуджено за ч.1 ст.364 та ч.1 ст.366 Кримінального кодексу України до двох років обмеження волі з іспитовим строком на один рік з позбавленням права займати певні посади на один рік.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool