Обсяги робіт з модернізації колії на Одеській залізниці у дев’ять разів перевищують минулорічні

Жовтень 31, 2012 | Новини | Переглядів: 933 | Коментарі: 0

У поточному році Одеські залізничники наближаються до рекордних показників із модернізації колії. Наразі обсяги робіт перевищують минулорічні у дев’ять разів!

Хід робіт з модернізації просувається швидкими темпами і наразі виконання становить 93% від запланованого.
В цілому майже за 10 місяців поточного року одеські залізничники різними видами ремонту оздоровили понад 516 км колії. Зокрема, модернізовано 168 км колії, капітально відремонтовано 102 км колії, середнім ремонтом – 151 км колії, виконано комплексно-оздоровчий ремонт на 170 км. Крім того, замінено на нові 182 комплекти стрілочних переводів, з них на залізобетонних брусах — 141 комплектів та відремонтовано середнім ремонтом 107 комплектів стрілочних переводів.
Наймасштабніші роботи проходили на напрямку Знам’янка – Помічна –Одеса та Миронівка – П’ятихатки. До кінця року основні ремонтні триватимуть на дільниці Помічна – Колосівка – Одеса.
Виконання комплексу даних робіт дозволило підвищити швидкість руху поїздів на 180 км головних колій та восьми приймально-відправних коліях на шести станціях.
Постійне проведення ремонту і модернізації колії підвищує безпеку руху, плавність ходу поїздів, а також сприяє підвищенню швидкості руху на відремонтованих дільницях до максимально можливої при існуючому технічному оснащенні. Всього у 2012 році буде модернізовано понад 181 км колії.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool