Обсяг реалізованої промислової продукції підприємствами Кіровограда за січень-вересень 2012 року

Листопад 08, 2012 | Новини | Переглядів: 954 | Коментарі: 0

За січень–вересень 2012р. підприємствами м.Кіровограда реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на суму 5304 млн.грн., що становило 62% загального обсягу реалізованої продукції по області. (Для порівняння: міст Світловодська – 951 млн.грн. (11%), Олександрії – 305 млн.грн. (4%) та Знам’янки – 58 млн.грн. (один відсоток). Про це «FOTOINFORM» повідомили у Головному управлінні статистики у Кіровоградській області

На переробну промисловість міста припадало 79% реалізованої продукції. Значну частку в обсягах реалізації у виробництві харчових продуктів становило виробництво олії та тваринних жирів (71%); машинобудуванні – виробництво механічного устатковання (37%).
На кожного мешканця міста в середньому припадало 21751 грн. реалізованої промислової продукції, що в 2,5 раза більше ніж в середньому по області. За цим показником місто зайняло 2 місце серед міст та районів області після Голованівського району.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool