Обсяг реалізованої промислової продукції підприємствами Кіровограда

Липень 05, 2012 | Новини | Переглядів: 1275 | Коментарі: 0

За січень–травень 2012р. підприємствами м.Кіровограда реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на суму 2994,9 млн.грн., що становило 63,8% загального обсягу реалізованої продукції по області. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у Головному управлінні статистики у Кіровоградській області

Для порівняння: міст Світловодська – 489,5 млн.грн. (10,4%), Олександрії – 164,6 млн.грн. (3,5%), Знам’янки – 25,4 млн.грн. (0,5%). Серед міст та районів області за цим показником м.Кіровоград посіло перше місце.
На переробну промисловість міста припадало 73,9% реалізованої продукції. Значну частку в обсягах реалізації у виробництві харчових продуктів становило виробництво олії та тваринних жирів (69,6%); машинобудуванні – виробництво контрольно-вимірювальних приладів (33,2%).
На кожного мешканця міста в середньому припадало 12281,9 грн. реалізованої промислової продукції, що у 2,6 раза більше ніж в середньому по області. За цим показником місто зайняло 2 місце серед міст та районів області після Голованівського району.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool