Обстеження пасажиропотоків у Кіровограді відбудеться з 17 по 20 жовтня

Жовтень 06, 2011 | Новини | Переглядів: 1121 | Коментарі: 0

Відповідно до заходів міської програми розвитку пасажирського автотранспорту в місті Кіровограді та з метою удосконалення його функціонування з серпня 2011 року управлінням розвитку транспорту та зв’язку міської ради активно проводились підготовчі роботи щодо проведення обстеження пасажиропотоків на маршрутах електро- та автомобільного транспорту загального користування із залученням спеціалістів та студентів Кіровоградського національного технічного університету.

Як повідомила начальник управління розвитку транспорту та зв’язку Ольга Гонтарь, 5 жовтня 2011 року в приміщенні міської ради відбулась розширена нарада за участі всіх пасажирських перевізників міста та представників зазначеного університету. На нараді обговорювались організаційні питання щодо забезпечення проведення даного обстеження, яке відбудеться з 17 по 20 жовтня 2011 року.
Головною метою такого вивчення, відзначила Ольга Гонтарь, є збирання інформації щодо фактичних пасажиропотоків та транспортних кореспонденцій між мікрорайонами міста шляхом обліку всіх без виключення пасажирів, що будуть користуватись у дні обстеження міськими автобусами та тролейбусами.
Виконання такої складної роботи (в місті налічується 50 автобусних та 6 тролейбусних маршрутів, на яких щоденно працює більше 500 одиниць транспорту) стало можливе завдяки залученню спеціально навчених студентів КНТУ, що будуть вести облік на кожному працюючому автобусі або мікроавтобусі та тролейбусі у місті.
Після завершення обстеження та обробки всіх отриманих даних будуть розроблені заходи щодо поліпшення транспортного обслуговування мешканців віддалених мікрорайонів міста та подальшого удосконалення маршрутної мережі, повідомила Ольга Гонтарь.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool