Обов'язок держави і суспільства - підтримати сім'ї загиблих учасників АТО,- Сергій Кузьменко

Березень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 780 | Коментарі: 0

На щотижневій апаратній нараді голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко звернув увагу на нещодавно підписане розпорядження "Про проведення в області соціальної акції "Пам’ятаємо. Підтримуємо. Допомагаємо". Зазначена акція проводиться з метою всебічної підтримки сімей військовослужбовців, які загинули в зоні проведення антитерористичної операції.

Керівник ОДА підкреслив: "На жаль, у нас на Кіровоградщині є багато родин, які втратили своїх годувальників під час воєнних дій на сході держави. Люди віддали своє життя, щоб у нашій країні був мир. Обов'язок суспільства, обов’язок країни і обов’язок регіону – підтримати їхні сім'ї. Нам потрібно сконцентрувати свої зусилля і зробити все, щоб покращити життя таких родин".

Сергій Кузьменко зауважив, що зазначена соціальна акція спрямована на вирішення проблемних питань сімей загиблих учасників АТО у різних напрямах – стосується надання матеріальної, психологічної і правової допомоги, оздоровлення, забезпечення земельними ділянками тощо.

"Наш спільний обов’язок – взяти під контроль кожну таку родину. Уважно вивчіть це розпорядження і визначте, що буде зроблено сьогодні, що буде зроблено завтра. Я контролюватиму його виконання вже найближчим часом", - наголосив голова облдержадміністрації відповідальним за проведення акції. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool