Обласна влада завжди підтримуватиме ініціативну молодь,- Сергій Кузьменко

Грудень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 810 | Коментарі: 0

Відбулися проміжні вибори депутатів Молодіжного парламенту Кіровоградської області. До оновленого складу колегіального органу увійшли 7 представників молоді. Тож протягом наступного року 42 депутати представлятимуть інтереси молоді всієї Кіровоградщини.

Сьогодні в облдержадміністрації відбулося пленарне засідання ІV сесії І скликання Молодіжного парламенту Кіровоградської області.

Новообраних депутатів привітав голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко. Він відзначив, що Молодіжний парламент, який розпочав свою діяльність у червні 2016-го року, зарекомендував себе з кращої сторони, адже весь цей час працював креативно і модерново.

Він висловив сподівання, що депутати Молодіжного парламенту нового скликання докладуть зусиль і зможуть втілити у життя багато гарних ідей та цікавих проектів. Адже, для того, щоб досягти реальних результатів і стати успішними, необхідно багато працювати – це головний принцип, яким у своїй діяльності повинна керуватися молодь.

Очільник області також відзначив, що обласна влада й надалі підтримуватиме будь-які ініціативи «Молодіжного парламенту», спрямовані на подальшу розбудову молодіжного руху на Кіровоградщини.

На підтвердження цих слів, голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко та голова Молодіжного парламенту Кіровоградської області Дмитро Бабак підписали спільний Меморандум про співпрацю.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool