Обережно: Фальсифікат!

Лютий 02, 2012 | Новини | Переглядів: 1336 | Коментарі: 0

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Український центр оцінювання якості освіти застерігає майбутніх учасників зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) в 2012 року, їхніх батьків та вчителів від користування під час підготовки до ЗНО неякісними, а іноді відверто шкідливими джерелами.

Саме до таких джерел належить продукція видавництва «Літера», що з посиланням на рекомендацію МОНмолодьспорту позиціонується як «навчальні посібники» для підготовки до ЗНО-2012:

- Мясоєдова С. В. Зовнішнє оцінювання (підготовка). Англійська мова. Типові тестові завдання. Збірник. – К.: Літера ЛТД, 2012. – 128 с.
- Мясоєдова С. В. Зовнішнє оцінювання (підготовка). Англійська мова. Експрес-підготовка. – К.: Літера ЛТД, 2012. – 228 с.
- Підгірний В. І., Лєонтьєв Д. В. Зовнішнє незалежне оцінювання. Біологія: Типові тестові завдання. Збірник. – К.: Літера ЛТД, 2012. – 128 с.
- Радченко І. О., Орлова О. М. Українська література: комплексне витання для підготовки до ЗНО. – К.: Літера ЛТД, 2012

- інші джерела видання «Літера»

Посилання на рекомендацію МОНмолодьспорту в цих виданнях є відвертим шахрайством. За висновками методистів Українського центру оцінювання якості освіти, зазначені «посібники» не тільки не сприятимуть підготовці до ЗНО-2012, але й прямо зашкодять абітурієнтам, дезорієнтують їх щодо тестів 2012 року.

З приводу розповсюдження видавництвом «Літера» неправдивої інформації щодо тестів ЗНО-2012 з посиланням при цьому на начебто схвальні рекомендації МОНмолодьспорту Міністерство звертається до Генеральної прокуратури України на Міністерства внутрішніх справ України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool