Обережно! Бурульки! (ФОТО)

Лютий 01, 2012 | Новини | Переглядів: 2772 | Коментарі: 0

Перепад температури та шар снігового покриття на похилих дахах будівель сприяють виникненню крижаних бурульок, які звисають, загрожуючи впасти на голову перехожим. 

У Кіровограді рятувальники міського управління МНС в області надають допомогу комунальним службам міста по прибиранню бурульок з дахів будинків, в першу чергу, у людних місцях: 26 січня від бурульок очистили покрівлі дитячої обласної лікарні та магазину “Барва” по вул. Дзержинського, 27, 28 та 30 січня – дахи будинків по вулицях Героїв Сталінграда, Волкова, Гоголя, Тімірязєва, Кірова, Великій Перспективній, Зінченка та провулку Фортечному.

УМНС в області закликає громадян бути уважними, не ходити під дахами будівель, під балконами, не припарковувати свої машини впритул біля будинків. Обов’язково попередьте дітей.

Будьте обережні та уважні в зимовий період!
 

Обережно! Бурульки! (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool