Нову службово-побутову будівлю відкрито для працівників дистанції колії Одеса-Сортувальна

Листопад 06, 2013 | Новини | Переглядів: 1092 | Коментарі: 0

Відтепер працівники дистанції колії Одеса-Сортувальна мають можливість оцінити якість та комфорт службово-побутової будівлі збудованої спеціально для потреб залізничників.

У приміщенні є душові, шафи для чистого та брудного одягу, кімната прийому їжі з мікрохвильовими пічками, холодильником та електричними чайниками. У двоповерховій будівлі знаходяться околотки з поточного утримання колії та цехи: з поточного утримання інженерних споруд, з ремонту та утримання земляного полотна, рейкової дефектоскопії. Всі кабінети приміщення обладнано зручними меблями. Комфорт і тепло взимку забезпечуватимуть металопластикові вікна та електричний котел.
У приміщенні мають змогу розміститися до п’яти десятків працівників, серед яких майстри, бригадири колії, монтери, ремонтники штучних споруд, оператори дефектоскопних візків.
Якість будівельно-ремонтних робіт високо оцінив головний ревізор з безпеки руху поїздів і автотранспорту Одеської залізниці Рудольф Мелкумян, який перебував на структурному підрозділі з осіннім комісійним оглядом начальника залізниці. «Від керівництва залізниці я вітаю вас із цією визначною подією, адже нарешті завершено всі етапи будівництва і отримано дозвільні документи на експлуатацію цієї будівлі. Всім відомо, що праця колійників на залізниці фізично найтяжча. Тому керівництво залізниці докладає максимум зусиль для покращення побутових умов відпочинку бригад. Вважаю, що приміщення відповідає сучасному рівню комфорту», - зазначив головний ревізор з безпеки руху поїздів і автотранспорту.
Начальник дистанції колії Одеса-Сортувальна Руслан Залевський подякував керівництву залізниці за фінансування цього проекту. «Для наших працівників це великий дарунок до професійного свята Дня залізничника. Ми й надалі покращуватимемо свої показники роботи, будемо працювати злагоджено і виконувати усі поставлені завдання», - запевнив присутніх Руслан Залевський.

*Довідково
За 9 місяців поточного року силами працівників дистанції колії Одеса-Сортувальна було оздоровлено 14,7 км колії середнім ремонтом, ще 11,8 км колії – комплексно-оздоровчим ремонтом та 2,4 км – капітальним ремонтом. Також відремонтовано 28 стрілочних переводів, тобто виконані всі заплановані завдання.
Основним якісним показником роботи дистанції колії є балова оцінка стану колії за показниками колієвимірювального вагона. При допустимих 49 балах бальність не перевищувала 38, що свідчить про високу якість утримання стану колії. За останні п’ять років бальність зменшилася практично в 5,4 рази.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool